Zâ Fest Edicioni VIII

Mendim i mire, rri me ne dhe këtë vit!

Zâ Festival, vijon rrugëtimin me Edicionin e VIII. Në një location ekskluziv, siç është kalaja madhështore e Rozafës, Zâ Fest premton momente të paharrueshme dhe atmosferë fantastike.

Biletat Zyrtare janë të vlefshme të dyja netët e festivalit, me vlerën 3000 ALL.

Po ashtu, për ju kemi sjellur dhe biletat e vlefshme për një natë me vlerë 2000 ALL.

* 19-20 Korrik
* Kalaja e Shkodrës

Nxitoni të merrni biletën tuaj!

Për asistencë jeni të lutur të kontaktoni në: +355 68 30 40000

2000 L3000 L

3000 L
2000 L
2000 L