Zâ Fest Edicioni VIII Nata 2 – 2000 ALL – 20 Korrik

Mendim i mire, rri me ne dhe këtë herë !

Zâ Festival, vijon rrugëtimin me Edicionin e VIII. Në një location ekskluziv, siç është kalaja madhështore e Rozafës, Zâ Fest premton momente të paharrueshme dhe atmosferë fantastike.

Kjo biletë ëshë e vlefshme për natën e dytë.

• 20 Korrik
• Kalaja e Shkodrës

Nxitoni të merrni biletën tuaj!

Për asistencë jeni të lutur të kontaktoni në: +355 68 30 40000

P.S: Hyrja do jetë falas për personat me aftësi ndryshe, fëmijët më të vegjel se 13 vjeç dhe të moshuarit mbi 65 vjeç, por që në çdo rast duhet të jenë të pajisur me dokument identifikimi.

2000 L

Play Video