Komedia “Flaka dhe Baruti”

Dy femra bombastike.
Takimi i tyre i parë rrezikon të jetë shpërthyes. Pas disa kontradiktash ato krijojnë një sintoni me njëra tjetrën dhe planifikojnë strategji nga më të ndryshme për tu hakmarrë ndaj burrave të tyre mashtrues, hajdut dhe tradhëtar.
Të papriturat në këtë komedi janë të pafundme.
Një akt i vetëm, i shkurtër por intensiv ku paraja është kryefjala e veprës.
Bazuar në fakte të vërteta por trajtuar dhe shkruar në formë groteske.

Aktore: Delinda Disha, Linda Jarani
Regjisore: Madi Selimi
Autore: Valentina Carbonari
Skenograf&Kostumograf: Eldo Disha
Producent: Indrit Gashi

Hyrja deri në orën 18:45!

Biletat për datën 8 nëntor – Sold out!

700 L