Rinia 360°

Festojmë Ditën e Verës së bashku “Rinia 360”

Energji rinore, muzikë, argëtim dhe shoqëri në një vendndodhje speciale. Nuk është thjesht festë, është një hap drejt emocioneve dhe energjisë të verës. 

“Rinia 360” organizohet nga Ministri i Shtetit për Rininë dhe Fëmijët, në bashkëpunim me Bashkinë Kamëz dhe World Vision Albania, më datë 14 Mars, Ora 18:00. 

Eja edhe ti!

Kujdes: Bileta është falas, por duhet të regjistrohesh.

L