E- Ticket

Festojmë Ditën e Verës së bashku “Rinia 360”

Energji rinore, muzikë, argëtim dhe shoqëri në një vendndodhje speciale. Nuk është thjesht festë, është një hap drejt emocioneve dhe energjisë të verës. 

“Rinia 360” organizohet nga Ministri i Shtetit për Rininë dhe Fëmijët, në bashkëpunim me Bashkinë Kamëz dhe World Vision Albania, më datë 14 Mars, Ora 18:00. 

Eja edhe ti!

Kujdes: Bileta është falas, por duhet të regjistrohesh.

Unlock the Magic
of Live Entertainment

Our platform is designed to make it easy for you to discover, book, and attend your favorite events, ensuring you never miss out on the excitement.

previous Events

Komedia
Flaka dhe Baruti

Get early bird tickets

SECURE YOUR PLACE AND BUY YOUR TICKET NOW

 

It was an absolute blast! The energy, the music, and the atmosphere were off the charts. I can't wait to relive those incredible moments at the upcoming festival – it's an experience you don't want to miss!

Arber T.